بهترین روش نگهداری بادام زمینی در خانه 

بهترین روش نگهداری بادام زمینی در منزل چیست؟

بادام زمانی را چگونه و در چه دمایی نگهداری کنیم؟ اینها سوالاتی است که در این مطلب از فروشگاه آنلاین آجیل و خشکبار پاسپر به آنها میپردازیم. اگر درست عمل کنید می توانید بادام زمینی را به مدت یک سال در خانه نگهداری کنید. بادام زمینی یک محصول رایج برای پخت و پز نیست، بنابراین اطلاعات کمی در مورد نحوه نگهداری صحیح بادام زمینی در خانه وجود دارد. برای تازه نگه داشتن مغزها الزامات و اصولی لازم است که باید رعایت شوند در غیر این صورت بادام زمینی ها شروع به خشک شدن می کنند. اتفاق دیگر میتواند جمع شدن یا پوسیدگی باشد که به دلیل نگهداری بادام زمینی در فضای مرطوب اتفاق می‌افتد.

ماندگاری بادام زمینی حدود یک سال است. اما اگر محصول را بدون پوسته در یک اتاق خنک و تاریک نگهداری کنید، آجیل به مدت شش ماه تازه می ماند و طراوت خود را حفظ می کند. دقت کنید که غلات را می توان تا 6 ماه در فریزر نگهداری کرد. در صورتی که محصول به صورت بسته بندی شده و خام باشد، برای مدت زمانی که روی برچسب درج شده است نگهداری می شود. بعد از باز کردن بسته بندی، غلات را به ظرفی منتقل کنید، درب آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.

شرایطی برای نگهداری بادام زمینی وجود دارد که به حفظ محصول در طول زمان کمک می کند فقط لازم است که رطوبت کم باشد. اگر اتاق خیلی مرطوب باشد، دانه ها شروع به پوسیدگی می کنند. اما خشکی اتاق نیز برای محصول مضر است. هوا را خنک و مرطوب نگه دارید.اگر برخی از بادام زمینی ها شروع به خراب شدن کنند، باید از غلاف های خوب جدا شوند.دور از نور خورشید نگهداری شود. بادام زمینی را در جای تاریک نگهداری کنید، به خصوص اگر بادام زمینی برشته نشده باشد. وقتی اتاقی را باز می کنید، حتی چند ثانیه نور مستقیم خورشید می تواند آن را خراب کند. باید از نور خورشید جدا شود. بادام زمینی وقتی در معرض نور خورشید قرار می گیرد تلخ می شود.بادام زمینی را در جای خنک نگهداری کنید. یخچال یا فریزر یک راه حل عالی خواهد بود. اگر درجه حرارت زیر انجماد حفظ شود، دانه ها برای بیش از شش ماه نگهداری می شوند و طراوت خود را حفظ می کنند.بادام زمینی را در کنار محصولاتی که بوی تند دارند نگهداری نکنید. دانه ها بوها را به شدت جذب می کنند. به عنوان مثال، اگر بادام زمینی را در کنار ماهی ذخیره کنید، بو گرفته و خراب می شود.اگر بادام زمینی له شود دو روز بیشتر نگهداری نمی شود. بادام زمینی له شده شروع به ترشح روغن می کند که باعث تلخی محصول خواهد شد.

فروشگاه آنلاین آجیل و خشکبار پاسپر مرغوبت ترین انواع بادام زمینی را با مناسب ترین قیمت در اختیار شما عزیزان قرار میدهد. بادام زمینی آستانه، بادام زمینی غلافدار، بادام زمینی پوست کنده خام و بادام زمینی ریز جز محصولاتی هستند که می توانید بصورت آنلاین از فروشگاه تهیه کنید فقط کافیست که محصول مورد نظر را از طریق وب سایت سفارش دهید و در کوتاهترین زمان ممکن درب منزل تحویل بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه
جدیدترین مطالب